"Επιστροφή από το σκοτάδι" των Nicci French από τις εκδόσεις Διόπτρα


Θα έχετε καταλάβει ότι διαβάζω τα πάντα, ή σχεδόν τα πάντα. Τα θρίλερ όμως είναι τα αγαπημένα μου. Δεν είναι τυχαίο ότι η αγαπημένη σου συγγραφέας, από τότε που ξεκίνησα να διαβάζω λογοτεχνία, ήταν και είναι η Αγκάθα Κρίστι! Η πρώτη μου συλλογή μάλιστα από μυθιστορήματά της! Και φυσικά, από τότε εξακολουθώ και μένω πιστή στα θρίλερ...
Ήρθε η σειρά των Nicci French να με κρατήσουν σε ένταση και ανυπομονησία για τις επόμενες σελίδες στο "Επιστροφή από το σκοτάδι" των εκδόσεων Διόπτρα!

Ξυπνάς και είσαι στο απόλυτο σκοτάδι και κάποιος απειλεί να σε σκοτώσει... η απόλυτη τρέλα!
Πως είναι όταν έχεις ζήσει έναν εφιάλτη στο απόλυτο σκοτάδι; Όταν νιώσεις ανήμπορη να κάνεις ο,τιδήποτε και εξαρτάται η ζωή σου από κάποιον άλλον ... έναν άγνωστο; Που το μόνο που έχεις είναι οι αισθήσεις σου, εκτός από την όρασή σου; Πως είναι όταν δεν θυμάσαι απολύτως τίποτα από τις τελευταίες ημέρες της ζωής σου ...και πολύ πιθανόν να μην ξαναθυμηθείς;
Πότε τελειώνει τελικά ο εφιάλτης; Όταν έχεις ξεφύγει σωματικά; Μέγα λάθος ... η επιστροφή στον normal κόσμο δεν είναι απλή διαδικασία ... αποδεικνύεται ένας επίσης εφιάλτης που δεν έχει τελειωμό!

Οι Nicci French έχουν βαλθεί να μας κρατάνε σε εγρήγορση σε κάθε σελίδα, σε αυτό το απολαυστικό θρίλερ! Εκεί που λες ότι "ναι, ξέρω ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά" τελικά δεν ξέρεις τίποτα!

Οι ώρες στο metro δεν περνάνε, αλλά με το απολαυστικό ζευγάρι Nicci French μπορεί να χάσεις και την στάση...

Ένα αντίτυπο θα γίνει δικό σας ακολουθώντας τους γνωστούς όρους:

1. Να κάνετε "μου αρέσει" στις σελίδες Kalli's blog και Εκδόσεις Διόπτρα.
2. Να κάνετε δημόσια κοινοποίηση την ανακοίνωση που θα βρείτε εδώ στο facebook. (Εάν δεν έχετε facebook απλά συμπληρώστε την φόρμα).
3. Να συμπληρώσετε την φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 28 Οκτώβρη!

Η διαδικασία παραλαβής του βιβλίου είναι η εξής:

Οι κάτοικοι Αθηνών παραλαμβάνουν το δώρο τους από συνεργαζόμενο βιβλιοπωλείο με τις εκδόσεις Διόπτρα για το οποίο θα ενημερωθούν. Ενώ για κατοίκους εκτός Αθηνών η αποστολή γίνεται με courier.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι Ελλάδος.


 


~~~~~~~~~~~~~~~

ΝΙΚΗΤΗΣ

Anna Tsagali- Lazaros Nikolaidis

~~~~~~~~~~~~~~~

Χορηγός Επικοινωνίας του Διαγωνισμού μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.