ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ ...η ουσία του... οικείν!


Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των λευκών ειδών και της διακόσμησης, μας καθιστά υπεύθυνους και παράλληλα μας δίνει την δυνατότητα να σας παρουσιάσουμε ό,τι καλύτερο στον συγκεκριμένο χώρο, με αυστηρά κριτήρια επιλογής. 

Επώνυμοι οίκοι μόδας, κορυφαία ποιοτικά προϊόντα, μοντέρνες γραμμές και πρωτοποριακά σχέδια σε μια πανδαισία χρωμάτων, είναι τα χαρακτηριστικά που απαρτίζουν την συλλογή του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ.com, όπως Guy Laroche, ΚΕΝΤΙΑ, Das Home, Sb Concept, Versace, Viopros, Carven, Αnna Riska, Homeline, ΑΙΓΑΙΟΝ, ΛΗΜΝΑΙΟΣ. 

Επιδίωξη του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ.com είναι να σας ταξιδέψει στον φανταστικό κόσμο της μόδας άνετα, ξεκούραστα, ευχάριστα, από το όμορφο περιβάλλον και την άνεση του σπιτιού σας ή όπου αλλού και αν βρίσκεστε. Οποιαδήποτε επιλογή σας, από τα προϊόντα που διαθέτουμε, παραδίδονται όπου εσείς επιθυμείτε, στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς και με εγγύηση αξιοπιστίας που μόνο το ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ.com μπορεί να σας παρέχει. 

Για οποιαδήποτε αγορά σας, αποκτάτε δικαίωμα επιστροφής, αν για οποιοδήποτε λόγο το προϊόν που αγοράσατε δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας ή δεν πληρεί τις προδιαγραφές του. Με οποιαδήποτε αγορά σας, γίνεστε μέλος του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ.com Club (εκτός εάν δεν επιθυμείτε), που σημαίνει πως αποκτάτε προνομιακές εκπτώσεις στις ειδικές προσφορές του Club. Θα έχετε ενημέρωση των νέων collection του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ.com κάθε σαιζόν και θα μετέχετε σε κληρώσεις και διαγωνισμούς όποτε πραγματοποιούνται. 

Στόχος του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ.com είναι η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης μαζί σας με βάση τα πολλαπλά οφέλη που προαναφέραμε για σας για μια μακρόχρονη συνεργασία. Με ένα τηλεφώνημα σας, οι συνεργάτες του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ.com είναι έτοιμοι να εκτελέσουν την παραγγελία σας, να λύσουν την απορία σας, να συμβάλουν στην επιλογή σας διακοσμώντας μαζί σας τον χώρο σας. Έτσι, κάνετε την αρχή και μπαίνετε στον κόσμο του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ.com , έναν κόσμο που προτεραιότητα έχει την φροντίδα σας, έναν κόσμο που στόχος του είναι να σας ικανοποιήσει. 

Επικοινωνήστε να σας εξυπηρετήσουμε, σας περιμένουμε!
Η εταιρεία ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ.com μας προσφέρει ένα παρεό / πετσέτα 
της DAS, 100Χ180, από 100% βαμβάκι, 
ό,τι πρέπει για τις εξορμήσεις μας στην παραλία!


Όροι συμμετοχής:
1) Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να πάρε μέρος στην κλήρωση!
2) Κάντε like στην σελίδα ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ και Kalli's blog στο facebook.

3) Κάντε κοινοποίηση δημόσια στο προφίλ σας την φωτογραφία που θα βρείτε εδώ στο facebook.


Ο διαγωνισμός λήγει στις 22 Ιουνίου! 

Ευχαριστούμε πολύ το eshop ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ.com  για το δώρο του! 
Καλή επιτυχία σε όλους!

~~~~~~~~~~~~~~ΝΙΚΗΤΡΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΣΟΥ

Η νικήτρια έχει ενημερωθεί στο email της!


~~~~~~~~~~~~~~~
Χορηγός Επικοινωνίας του Διαγωνισμού μας:
4 σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.