Αγαπημένα τρουφάκια με τυρί!


Έχουμε κάνει πολλές φορές τρουφάκια, αλλά αυτή τη φορά προσθέσαμε ένα έξτρα υλικό που έκανε η αλήθεια μεγάλη διαφορά! Εάν λοιπόν σας αρέσει το cheesecake, σίγουρα θα σας αρέσουν και αυτά τα τρουφάκια!
Όχι, δεν έχουν γεύση cheesecake, αλλά έχουν μέσα τυρί! Συγκεκριμένα τυρί Κατίκι Δομοκού!Ξεκινήσαμε με τον κλασσικό τρόπο που κάνουμε τα τρουφάκια, δηλαδή κάναμε τρίμματα το κέικ που μας είχε περισσέψει, προσθέσαμε μαρμελάδα φράουλα, πραλίνα φουντουκιού, esans πορτοκαλιού, και ανακατέψαμε καλά καλά.


Έλα ντε που όμως κάτι με έτρωγε να δοκιμάσω να βάλω τυρί μέσα! Δοκίμασα σε λίγη ποσότητα, ίσα ίσα να βγαίνει 1-2 τρουφάκια και απλά ... οκ το απογείωσε! Δεν ξεχωρίζεις το τυρί, αλλά σου μένει αυτή η κάτι διαφορετική πιο κρεμώδες υφή! Μετά έρχεται η οξύτητα της μαρμελάδας φράουλας και τα βλέπεις όλα! Φυσικά η πραλίνα φουντουκιού δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη!
Βάλαμε στο multi μπισκότα κλασσικά και έγιναν τρίμματα και με αυτά καλύψαμε τα τρουφάκια μας!Είναι έτοιμα εδώ για να μπουν στο ψυγείο για καμιά ώρα τουλάχιστον, για να σφίξουν! Μετά ... δεν νομίζω να μείνουν για πολύ!
Δοκιμάστε τα και δείτε την διαφορά!

6 σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.