Πρώτο Πασχαλινό Bazaar για τον Σύλλογο Αδέσποτων ΝίκαιαςΜιας και ζωόφιλη, στηρίζω ενέργειες που έχουν να κάνουν με ζωάκια. Πόσο μάλλον όταν πολλά ζωάκια έχουν την ανάγκη όλων μας γιατί ήταν απλά άτυχα και δεν έχουν κάποια οικογένεια να τα φροντίζει και να τα αγαπά. Ο Σύλλογος Αδέσποτων Νίκαιας κάνει έργο και μας προσκαλεί στο πρώτο του Πασχαλινό Μπαζάρ για να στηρίξουμε όλοι το έργο αυτό και να βοηθήσουμε τα ζωάκια που μας έχουν ανάγκη. Και γιατί όχι να υιοθετήσουμε κάποιο! Θα με βρείτε και εμένα εκεί! Σας περιμένουμε όλους!Ήρθε η στιγμή να κάνουμε το ΠΡΩΤΟ μας ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΠΑΖΑΑΡ!

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κι σε αυτό κοντά μας για να ενημερωθείτε οι "παλιοί" τα νεότερα του σωματείου μας και οι "νεότεροι" να μάθετε τι γίνεται σε αυτό το σωματείο.

Θα εχετε την ευκαιρία να κάνετε τις πασχαλινές σας αγορές σε πολύ χαμηλές τιμες. Θα υπάρχουν χειροποίητες λαμπάδες αξίας 5€ η μία για μικρούς και μεγάλους!
Ετσι, θα μας στηρίξετε οικονομικά για να συνεχίσουμε ό,τι εχουμε αρχίσει!

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ μας και συνεπώς παρόντες με δικά τους αντικείμενα προς πώληση θα είναι:
ο ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΣ Κ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ και τα ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ!

Ημερομηνία: 20 & 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

Τοποθεσία: Πολιτιστικός Πολυχώρος «Μάνος Λοΐζος» (Πολυχώρο Μηχανικής Καλλιέργειας) στην Θηβών 245 - Νίκαια (έναντι Village Park Ρέντη) . Βρίσκεται στα όρια της πόλης με την Δημ. Ενότητα Ρέντη και του Δήμου Αιγάλεω.
Παρέχεται και πάρκινγκ.
ΕΥΚΟΛΗ πρόσβαση με τα λεωφορεία: Β18, Γ18, 845, 803, , 703.

Ωράριο λειτουργίας:
Σάββατο ΚΑΙ Κυριακή από τις 11.00 π.μ εως τις 7.00μ.μ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ στις 5.00μ.μ. θα μπορέσετε να απολαύσετε μια καταπληκτική ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ από τον Μιχάλη- Skia Pu Girna και να πανε τα παιδια σας στην παιδικη χαρα που θα λειτουργεί διπλα απο την αιθουσα!

* Στα ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΙΔΗ θα μας στηρίξουν οι:
Driftwood-Art Theodosiou Meraki
Φωτεινή Βλάση
Joanna Pearls
Kalina Tsenu
Kalli Kent
LS-kosmima HandmadeJewelry
Violet Kosmima

Τηλ επικοινωνίας: 697 95 22 511 και 697 81 95 389.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Υ.Γ.
1)Καντε κοινοποιήσεις και προσκαλέστε άτομα!

2)Σxετικος χαρτης: http://www.ploigos.gr/?sessionid=62f4648241449d301b45ee1a5e805606

3)Αυτή την ΥΠΕΡΟΧΗ σχεδίαση της αφίσας μας, μας την έκανε η γραφίστρια Katerina Beli και για αυτό την ευχαριστούμε πολύ! Αν θέλετε κι εσείς ένα τέτοιο αποτελεσμα δεν εχετε παρά να επικοινωνησετε μαζί της μέσω fb.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.