Μύθοι και Αλήθειες των πλαστικών επεμβάσεων ... "Επτασφράγιστα Μυστικά" από την BCL Books

3:20 μ.μ.
Η Βικτώρια διατηρεί μία ομάδα στο facebook όπου ασχολείται με θέματα ομορφιάς, πλαστικές χειρουργικές, μύθους και αλήθειες που περιβάλουν όλα αυτά που απασχολούν τις γυναίκες για να μείνουν πάντα νέες. Την ομάδα μπορείτε να την επισκεφθείτε πατώντας στο λινκ εδώ: Γυναικεία Ομορφιά.

Με αφορμή την έρευνα που κάνει η Βικτώρια γύρω από αυτά τα θέματα, ένα ενδιαφέρον βιβλίο κάνει την εμφάνισή του από τις εκδόσεις BLC Books, "Επτασφράγιστα μυστικά" από την Αθηνά Αλεξάνδρου. Είμαι σίγουρη πως μετά την ανάγνωση της περίληψης θα "κολλήσετε". Άλλωστε το βιβλίο αναμένετε να κάνει 'σάλο'. Προσωπικά θέλω να το διαβάσω, μου έχει κινήσει την περιέργεια. 

Εσάς;


Περίληψη από το οπισθόφυλλο:

Μετά από μια δεκαετία συνεχούς περιπέτειας, που ξεκίνησε ένα απόγευμα στο Κολωνάκι για να συνεχιστεί στο Λονδίνο και να καταλήξει στο Μανχάταν, έφυγα πρώτη φορά για διακοπές σε ένα αγαπημένο νησί. Ξαπλωμένη στην παραλία, είχα γίνει ένα με το απέραντο γαλάζιο.

-«Αφού είσαι μια χαρά, τι τα θέλεις όλα αυτά;»

- «Σου είπα, έχει ήδη δοκιμαστεί στις Η.Π.Α., τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και έχουν διαπιστωθεί από πολυάριθμες μελέτες και εφαρμογές, ακόμη και σε celebrities. Θα μπω μόνο μια μέρα στο νοσοκομείο, θα μου τα φτιάξει μπαμ-μπαμ και σε δύο εβδομάδες θα είμαι πίσω στη δουλειά μου ΤΕΛΕΙΑ, ΘΕΑ!! Εύκολα και ανώδυνα».

Στο άκουσμα αυτής της φράσης ένιωσα λες και με διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα. Έστρεψα το βλέμμα μου στα κορίτσια της διπλανής παρέας στην παραλία. Η συζήτησή τους για πλαστικές επεμβάσεις είχε αρχίσει να παίρνει φωτιά. Δεν άντεξα, σηκώθηκα και άρχισα να περπατάω προς το μέρος τους. Έπρεπε να τους μιλήσω, να τους πω όλα όσα ήξερα και εκείνες αγνοούσαν… Να μιλήσω για όλα τα γεγονότα που κρατιούνται καλά κρυμμένα. Για τα επτασφράγιστα μυστικά της πλαστικής χειρουργικής…Σχόλιο από την Βικτώρια:

"Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πλαστική χειρουργική!!! Ένα βιβλίο γραμμένο με απλά λόγια... Με πλοκή γεμάτη ανατροπές από την αρχή μέχρι το τέλος! Αν αρχίσετε να το διαβάζετε δεν θα το αφήσετε μέχρι να το τελειώσετε...!!!!"


Εάν λοιπόν σας κίνησε την περιέργειας, σας ενημερώνω πως η τιμή του είναι 19,90€.

Μπορείτε να το ζητήσετε και μέσω του ιστολογίου μου ;-) Καλή ανάγνωση και αναμένω τα δικά σας σχόλια από όσες το διαβάσετε!


1 σχόλιο:

  1. Θα ήθελα να διευρύνει τις θηλές μου. Έχετε μια γαλοπούλα ότι αυτός ο γιατρός;
    Göğüs estetiği

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.